Projecten Indienen

De Hesselink Koffie Foundation stimuleert innovatie op het gebied van verduurzaming binnen de koffieketen

PROJECTEN INDIENEN?

De Hesselink Koffie Foundation stimuleert alle vormen van innovatie op het gebied van verduurzaming binnen de koffieketen. We willen hierbij niet alleen projecten in koffieproducerende landen steunen, maar we willen ook innovatieve duurzaamheidsprojecten in eigen land stimuleren. Daarom bieden wij iedereen de mogelijkheid om een duurzaam projectplan in te dienen.

Voorwaarde is dat het project bijdraagt aan duurzaamheid binnen de koffieketen. Welke aspecten hieronder vallen, is te lezen in onze Sustainability Grid.

We vinden een eerlijke besluitvorming belangrijk. Onze Raad van Advies beoordeelt daarom de aanvragen. Zo wordt bepaald welke aanvraag de beste bijdrage kan leveren aan duurzaamheid binnen een van de aspecten uit de Sustainability Grid. Ieder jaar in december worden de winnaar(s) bekend gemaakt. Het winnende project krijgt van de Hesselink Koffie Foundation de financiering om het duurzaamheidsproject uit te voeren.

Vul onderstaand formulier volledig in voor het indienen van een project. Mocht er in een jaar niks worden ingediend, dan maakt de Raad van Advies op eigen initiatief een keuze welk project gesteund wordt.

Project Aanmeldformulier

Vul hier uw naam in.
Vul hier uw projectnaam in.
Vul hier uw telefoonnummer in.
Selecteer onder welk thema het project valt.
Vul hier uw gewenste budget in.
Verstuur hier de beschrijving van het project in PDF.

HESSELINK KOFFIE FOUNDATION STEUNEN?

Neem Contact Op

Stuur ons een bericht met uw vraag of aanvraag! Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie naar u sturen!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search