VERSLAG WATERFILTER GUATAMALA

Home / Branding / VERSLAG WATERFILTER GUATAMALA

VERSLAG WATERFILTER GUATAMALA

Verslag Waterfilter project in Guatemala

Waterfilter project in Guatemala (bijna) afgesloten. Wij zijn alweer druk bezig om voor 2015 een nieuw project in samenwerking met de efico foundation op te starten. De voorlopig behaalde resultaten van het waterfilter project (dankzij U) kunt u hieronder lezen!

 

Neem Contact Op

Stuur ons een bericht met uw vraag of aanvraag! Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie naar u sturen!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten en verder gaan