SANREMO ESPRESSO MACHINES

SanRemo zijn echte precisie-instrumenten, gebouwd voor professioneel gebruik

WILT U OOK GELUK SCHENKEN?

Probeer nu ook de SAN REMO zelf en schenk ook geluksmomenten.

Duurzame koffie met de ESPRESSO MACHINES VAN SANREMO

Espressomachines van SanRemo zijn echte precisie-instrumenten, gebouwd voor professioneel gebruik. Horecazaken die hun klanten graag verrassen met koffie van uitstekende kwaliteit, zijn met een koffiemachine van SanRemo perfect af.

SANREMO ESPRESSOMACHINE

SanRemo is een jong, dynamisch bedrijf uit Italië dat hoge kwaliteitsnormen hanteert voor de productie van espressomachines voor professioneel gebruik. Alle machines worden in eigen bedrijf en door eigen designers ontworpen en geproduceerd. In alle machines van SanRemo zit de ervaring van het koffie maken met een perfecte smaakbalans. Kwaliteitskoffie dus, en dat proeft u!

DUURZAME KOFFIECONCEPTEN MET DE SANREMO ESPRESSO MACHINE

De duurzaamheidsbeleving maakt u compleet door naast duurzame koffiebonen, ook gebruik te maken van een duurzame koffiemachine. Een duurzame koffiemachine is bijvoorbeeld energiezuinig en is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Hesselink Koffie biedt koffieconcepten aan waarbij te allen tijde duurzaamheid voorop staat.

Maak ook met uw horecaonderneming het verschil en kies voor een duurzaam koffieconcept van Hesselink Koffie!

SANREMO: MEER INFORMATIE

Op basis van uw wensen en behoeftes, selecteren wij de perfecte koffiemachine of koffieautomaat voor u. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een duurzame SANREMO bij u op het werk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een koffiemachine een week lang gratis uit te proberen, zo ervaart u zelf de kwaliteit van een SANREMO espresso machine.

Meer informatie?

Voor meer informatie, vragen, opmerkingen en het genot van onze professionele koffieautomaten neemt u contact op via +31 (0)543 512 416.

Of vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een reactie.

Neem Contact Op

Stuur ons een bericht met uw vraag of aanvraag! Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie naar u sturen!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search