Duurzame Innovaties

Vooruitstrevende ontwikkelingen die bijdragen aan een nieuwe duurzame morgen

Duurzame Innovaties

We leven in een tijdperk waarin (technologische) innovaties elkaar in een hoog tempo opvolgen. Hierdoor zijn we in staat om onze wereld steeds een stukje duurzamer te maken.

De Hesselink Koffie Foundation is altijd op zoek naar innovaties die bijdragen aan duurzaamheid; of dit nou op het gebied van verpakkingsmateriaal, groene stroom, of logistiek is. We hechten dan ook veel belang aan alle denkbare vormen van onderzoek naar deze innovaties. Door vooruitstrevende projecten te steunen die zich hiermee bezig houden, maken we duurzaamheid steeds toepasbaarder binnen de koffieketen. Daarmee wil de Hesselink Koffie Foundation van duurzame koffie geen uitzondering maken, maar een standaard.

De Hesselink Koffie Foundation stimuleert duurzame innovatie en daarom bieden wij iedereen de mogelijkheid om een duurzaamheidsproject in te dienen. Het meest innovatieve projectplan wordt jaarlijks tijdens de Hesselink Sustainability Awards bekroond en zal door ons worden gefinancierd om daadwerkelijk uitgevoerd te worden.

HESSELINK KOFFIE FOUNDATION STEUNEN?

Neem Contact Op

Stuur ons een bericht met uw vraag of aanvraag! Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie naar u sturen!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search